Ga naar de inhoud

NIBIG Minipakket

Bloem NIBIG

  • NIBIG Helpdesk: Beperkt gebruik van de NIBIG Helpdesk betreft Qualitricz Online via het contactformulier op onze website (uploaden van VOG en uw beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering). Telefonische ondersteuning is alleen mogelijk met het NIBIG Standaardpakket.
  • NIBIG nieuwsbrief: U ontvangt NIBIG nieuwsbrieven met diverse informatie.
  • Collectiviteitskorting: U profiteert van de NIBIG-collectiviteitskorting bij aansprakelijkheidsverzekeraars waarmee het NIBIG afspraken heeft.
  • VOG: U heeft een Verklaring Omtrent Gedrag van maximaal vijf jaar oud nodig, volgens screeningsprofiel nr. 45 ‘Gezondheidszorg en welzijn van mens en dier’. Het NIBIG kan deze gratis voor uw aanvragen bij Justis. De kosten voor de VOG worden rechtstreeks door Justis aan u in rekening gebracht.
  • Qualitricz Online: Het gebruik van Qualitricz Online (informatie- en administratiesysteem). U kunt uw primaire diploma, uw VOG, uw Wkkgz en uw beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidspolis opslaan in uw account.
  • Wkkgz-registratie: Tegen een meerprijs van € 19,56 btw vrij per jaar registreert u zich voor de Wkkgz.
  • Solidariteitsfonds Wkkgz: Een zorgverlener die via het NIBIG is ‘ontzorgt’ voor de Wkkgz-klachtenprocedure, is automatisch aangesloten bij het NIBIG Solidariteitsfonds-Wkkgz. Het NIBIG Solidariteitsfonds-Wkkgz werkt samen met een ministerieel erkende Geschilleninstantie. Claims die ontstaan door afhandeling van de tegen u ingediende klacht, die uw schadeverzekering niet vergoed, kunt u voor financiële bijstand neerleggen bij het Solidariteitsfonds.

De kosten voor het NIBIG Minipakket zijn € 43,58 excl. btw per jaar. Dit is een verplicht pakket welke de basis vormt van uw registratie in Qualitricz Online. Ook als u alleen gebruik wenst te maken van de Wkkgz-registratie neemt u deze af.

Opwaarderen naar het NIBIG Standaardpakket kan voor slechts € 4,47 per maand, de prijs wordt berekend op basis van de resterende looptijd van het jaar met een minimum van € 10,- excl. btw. 

Om op te waarderen logt u in uw account en gaat u naar ‘Mijn NIBIG’. Klik daarna op ‘Opwaarderen naar Standaardpakket’.