Qualitricz Online

Bloem NIBIG

Het NIBIG werkt met het administratiesysteem Qualitricz Online. Iedereen die bij het NIBIG geregistreerd staat heeft een account in Qualitricz Online. U kunt inloggen in uw account door op bovenstaande knop te klikken.

U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid en actualiteit van uw gegevens. Het systeem stuurt (geautomatiseerde) e-mails wanneer de einddatum van documenten naderen, wanneer uw abonnement verlengd dient te worden of wanneer uw abonnement gewijzigd is. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de laatste informatie en kunt u op tijd actie ondernemen.

Gedurende het hele jaar kunt u via uw account aanvullende diensten en abonnementen afsluiten. Ook opzeggingen kunt u zelf regelen via uw account.

In Qualitricz Online vindt u een uitgebreide handleiding met antwoorden op veel gestelde vragen. Mocht u er alsnog niet uit komen dan kunt u altijd contact opnemen met ons via info@nibig.nl.

Heeft u van ons een mail ontvangen dat er gegevens in uw account missen? In het scherm ‘Mijn Basisgegevens’ kunt u uw VOG, beroepsaansprakelijkheidsverzekering en behandelperspectief updaten. Wanneer er reeds een VOG-verklaring in uw Qualitricz online account vermeldt staat en deze dient vervangen te worden kunt u deze per mail bij ons aanvragen. In het scherm ‘Mijn behandelmethodes’ kunt u uw behandelmethodes aangeven en een diploma van uw primaire behandelmethode uploaden.