NIBIG Minipakket

Bloem NIBIG

Het NIBIG Minipakket bestaat uit het volgende:

  • Qualitricz Online: U kunt gebruik maken van Qualitricz online (Informatie- en administratiesysteem). 

  • NIBIG Helpdesk: Beperkt gebruik van de NIBIG Helpdesk betreft Qualitricz online via het contactformulier op onze website, alleen voor het uploaden van uw VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en BAV (beroepsaansprakelijkheidsverzekering). Telefonische ondersteuning is alleen mogelijk met het NIBIG Standaardpakket.

  • NIBIG-nieuwsbrief: U ontvangt halfjaarlijks een NIBIG-nieuwsbrief met algemene informatie.
  • Collectiviteitskorting: U profiteert bij diverse beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars van de NIBIG-collectiviteitskorting.
  • VOG: U heeft een Verklaring Omtrent Gedrag van maximaal vijf jaar oud nodig, deze moet voldoen aan screeningsprofiel 45 ‘Gezondheidszorg en welzijn van mens en dier’. Heeft u deze niet, dan vraagt het NIBIG deze gratis voor u aan bij Justis. De kosten (met korting) voor de VOG worden rechtstreeks door Justis aan u in rekening gebracht.
  • Wkkgz-registratie: Tegen een meerprijs van € 17,50 BTW vrij per jaar kunt u zich laten registreren voor de Wkkgz.

Wanneer u gebruik maakt van de Wkkgz-registratie dient u, uw Qualitricz Online account te voorzien van een VOG-verklaring, bewijs van beroepsaansprakelijkheidsverzekering, kopie vakdiploma primaire behandelmethode en vermelding van uw behandelperspectief en behandelmethode. 

De kosten voor het NIBIG Minipakket zijn € 39,- excl. BTW per jaar. Dit is een verplicht pakket welke de basis vormt van uw registratie bij het NIBIG. Ook als u alleen gebruik wenst te maken van de Wkkgz-registratie neemt u deze af.

Opwaarderen naar het NIBIG Standaardpakket, de prijs wordt berekend op basis van de resterende looptijd van het jaar met een minimum van € 10,- excl. BTW. 

Om op te waarderen logt u in in Qualitricz Online en gaat u naar ‘mijn register’. Klik daarna op ‘informatie standaardpakket’ en vervolgens op ‘opwaarderen’.