NIBIG Online

Bloem NIBIG

Het NIBIG werkt met het administratiesysteem NIBIG Online. Iedereen die bij het NIBIG geregistreerd staat heeft een account in NIBIG Online. U kunt inloggen in uw account door op bovenstaande knop te klikken of dit webadres  https://nibigonline.nl te kopiëren en te plakken in uw browser.

U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid en actualiteit van uw gegevens. Het systeem stuurt (geautomatiseerde) e-mails wanneer de einddatum van documenten naderen, wanneer uw abonnement verlengd dient te worden of wanneer uw abonnement gewijzigd is. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de laatste informatie en kunt u op tijd actie ondernemen.

Gedurende het hele jaar kunt u via uw account aanvullende diensten en abonnementen afsluiten. Ook opzeggingen kunt u zelf regelen via uw account.

In NIBIG Online vindt u een uitgebreide handleiding met antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht u er alsnog niet uit komen dan kunt u altijd contact opnemen met ons via info@nibig.nl.

Heeft u van ons een mail ontvangen dat er gegevens in uw account missen? In het scherm ‘Mijn NIBIG’ kunt u uw VOG, beroepsaansprakelijkheidsverzekering en behandelperspectief updaten. In het scherm ‘Mijn behandelmethodes’ kunt u uw behandelmethodes aangeven en een diploma van uw primaire behandelmethode uploaden.