NIBIG Online

Het NIBIG werkt met het administratiesysteem NIBIG Online. Iedereen die bij het NIBIG geregistreerd staat heeft een account in NIBIG Online. U kunt inloggen in uw account op https://nibigonline.nl.

U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid en actualiteit van uw gegevens. Het systeem stuurt (geautomatiseerde) e-mails wanneer de einddatum van documenten naderen, wanneer uw abonnement verlengd dient te worden of wanneer uw abonnement gewijzigd is. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de laatste informatie en kunt u op tijd actie ondernemen.

Gedurende het hele jaar kunt u via uw account aanvullende diensten en abonnementen afsluiten. Ook opzeggingen kunt u zelf regelen via uw account.

Voor NIBIG Online werkten wij met het programma TRICS. Uw contactgegevens en praktijkgegevens zijn al overgezet. Uw behandelvorm en daaraan gerelateerde gegevens zijn niet overgezet. U moet deze gegevens zelf invoeren.

In NIBIG Online vindt u een uitgebreide handleiding met antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht u er alsnog niet uit komen dan kunt u altijd contact opnemen met ons via info@nibig.nl.