NIBIG Standaardpakket

Bloem NIBIG

Het meest uitgebreide abonnement dat er is!

U werkt aan uw zichtbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en u heeft vele (ook financiële) voordelen:

 • Qualitricz Online: Zichtbaarheid en groeimogelijkheden binnen het Gelaagd Kwaliteits Register. Het register waarin zorgverleners zijn ingeschreven op grond van de daartoe geformuleerde eisen en voorwaarden. Het register heeft een gelaagde structuur waarin de met goed gevolg afgeronde opleiding de laag waarop wordt geregistreerd bepaalt. Het register bevat minimaal twee, specifiek daartoe bedoelde, lagen waarin zorgverleners die niet aangesloten zijn bij een beroepsorganisatie kunnen worden opgenomen, ongeacht hun opleidingsniveau.
 • Korting op uw Wkkgz-registratie: De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg verplicht u uw eigen kwaliteit te bewaken, te beheersen en te verbeteren. De wet waarborgt dat cliënten kunnen vertrouwen op goede zorg en een goede, snelle en laagdrempelige afhandeling van klachten. Met een NIBIG Standaardpakket bent u zonder extra kosten aangesloten bij een, door de overheid erkende, geschilleninstantie. Hier kunnen uw cliënten terecht met klachten
 • Solidariteitsfonds Wkkgz: Een zorgverlener die via het NIBIG is ‘ontzorgd’ voor de Wkkgz – klachtenprocedure, is automatisch aangesloten bij het NIBIG Solidariteitsfonds Wkkgz. Het NIBIG Solidariteitsfonds Wkkgz is aangesloten bij een ministerieel erkende geschilleninstantie. Het Solidariteitsfonds vergoedt het eventuele inschrijfgeld, betaalt door de cliënt aan de geschilleninstantie en doet eventueel een tegemoetkoming in de proceskosten van de geschilleninstantie die de beroepsaansprakelijkheidsverzekering niet uitkeert.
 • VOG: U heeft een Verklaring Omtrent Gedrag van maximaal vijf jaar oud nodig, deze moet voldoen aan screeningsprofiel 45 ‘Gezondheidszorg en welzijn van mens en dier’. Heeft u deze niet, dan vraagt het NIBIG deze gratis voor u aan bij Justis. De kosten (met korting) voor de VOG worden rechtstreeks door Justis aan u in rekening gebracht.
 • NIBIG Online: Het gebruik van NIBIG Online (NOL | Informatie- en administratiesysteem). U mag al uw diploma’s opslaan in NOL, uw VOG, uw Wkkgz en andere licenties, uw BAV-polis en andere documenten. Zo heeft u alles gemakkelijk op een plek bij elkaar staan. (deels nog in ontwikkeling)
 • NIBIG Helpdesk: Onbeperkt gebruik van de NIBIG Helpdesk betreft NOL. Uw vragen via het contactformulier worden in principe binnen 2 werkdagen beantwoord. Voor telefonische ondersteuning plant u online een terugbelafspraak in: op een door u aangegeven tijdstip wordt u teruggebeld (in ontwikkeling).
 • Collectiviteitskorting: U profiteert bij diverse beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars van de NIBIG-collectiviteitskorting.
 • Voorrang bij NIBIG-activiteiten: speciale prijzen voor activiteiten van het NIBIG. Te denken valt aan:

               Korting (€ 24,- excl. BTW) op AVG-documenten
               Ontzorgpakket
               Regiobijeenkomsten (in verband met Corona uitgesteld tot nader orde)
               Informatiesessies via Zoom naar aanleiding van specials
               Informatiesessies via Zoom naar aanleiding van ontwikkelingen in het zorgveld.

 • Voorrang bij NIBIG-partners: U krijgt van NIBIG-partners een surplus op hun activiteiten.
 • Vindjetherapeut.nl: U bent als ondernemend zorgverlener voor potentiële cliënten en collega-therapeuten zichtbaar op de website vindjetherapeut.nl. Hierdoor weten zij dat zij aan u kunnen doorverwijzen of met u een afspraak kunnen maken. U bent beter vindbaar via zoekmachines. U staat geregistreerd op behandelperspectief, en de behandelmethode die u uitoefent, alsook de klachtsoort die u in de praktijk behandelt.
 • NIBIG-Specials: U ontvangt ongeveer 6 x per jaar een NIBIG-Special, dit is een nieuwsbrief speciaal voor therapeuten met een NIBIG Standaardpakket. Een nieuwsbrief boordevol interessante informatie zoals:

              Ontwikkelingen in het integrale en complementaire zorgveld
              De cliënt centraal: thema-onderwerpen in samenspraak met cliëntenorganisaties
              Interviews met therapeuten, artsen en onderzoekers
              Centraal staan leermomenten die voor collega’s van belang kunnen zijn
              Inspiratie voor uw praktijk en uw behandelingen
              U mag meedenken over onderwerpen, laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag.

 • NIBIG-Nieuwsbrief: U ontvangt halfjaarlijks een nieuwsbrief met algemene informatie.
 
 

De kosten voor het NIBIG Standaardpakket zijn € 87,- excl. BTW per jaar. Heeft u al een NIBIG Minipakket (€ 39,- excl. BTW per jaar) dan kunt u voor slechts € 40,50 excl. BTW opwaarderen naar het NIBIG Standaardpakket.