NIBIG Minipakket

Bloem NIBIG

Het NIBIG Minipakket bestaat uit het volgende:

  • NIBIG Online: U kunt gebruik maken van NIBIG Online (NOL | Informatie- en administratiesysteem). 

  • NIBIG Helpdesk: Beperkt gebruik van de NIBIG Helpdesk betreft NIBIG Online via het contactformulier op onze website, alleen voor het uploaden van uw VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en BAV (beroepsaansprakelijkheidsverzekering). Telefonische ondersteuning is alleen mogelijk met het NIBIG Standaardpakket.

  • NIBIG-nieuwsbrief: U ontvangt halfjaarlijks een NIBIG-nieuwsbrief met algemene informatie.
  • VOG: U heeft een Verklaring Omtrent Gedrag van maximaal vijf jaar oud nodig, deze moet voldoen aan screeningsprofiel 45 ‘Gezondheidszorg en welzijn van mens en dier’. Heeft u deze niet, dan vraagt het NIBIG deze gratis voor u aan bij Justis. De kosten (met korting) voor de VOG worden rechtstreeks door Justis aan u in rekening gebracht.
  • Wkkgz-registratie: Tegen een meerprijs van € 17,50 BTW vrij per jaar kunt u zich laten registreren voor de Wkkgz.

 

Wanneer u gebruik maakt van de Wkkgz-registratie dient u, uw NIBIG online account te voorzien van kopie diploma’s, vermelding van uw behandelperspectief en behandelmethode. 

De kosten voor het NIBIG Minipakket zijn € 39,- excl. BTW per jaar. Dit is een verplicht pakket welke de basis vormt van uw registratie bij het NIBIG. Ook als u alleen gebruik wenst te maken van de Wkkgz-registratie neemt u deze af.

Voor slechts € 40,50 excl. BTW per jaar waardeert u uw NIBIG Minipakket op naar het uitgebreide NIBIG Standaardpakket. 

Om op te waarderen logt u in in NIBIG Online (NOL) en gaat u naar ‘mijn register’. Klik daarna op ‘informatie standaardpakket’ en vervolgens op ‘opwaarderen’.