NIBIG-administratiesysteem

NIBIG-TRICS

Het NIBIG werkt met het Therapeuten Registratie-, Invoer- en Controlesysteem (TRICS). Dit systeem ondersteunt de bedrijfsvoering en administratie van beroepsorganisaties, opleidingsorganisaties, geregistreerde therapeuten en studenten van opleidingsorganisaties.

Ons informatiesysteem TRICS is inmiddels veel breder van opzet en de naam dekt de lading niet meer. Binnenkort gaan we daarom de naam NIBIG-Online gebruiken. U kunt voorlopig gewoon in blijven loggen op www.trics.nu. Als NIBIG-Online actief is, sturen wij u automatisch door.

Het systeem draait op het internet en werkt in een streng beveiligde omgeving die aan alle relevante eisen voldoet. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding en een moderne browser. Wij adviseren u om Google Chrome te gebruiken.

Een van de voordelen van dit systeem is dat in één account alle gegevens geregistreerd staan en te beheren zijn. De gegevens zijn (alleen) zichtbaar voor organisaties die deze gegevens daadwerkelijk nodig hebben. Het levert dus direct tijdswinst en overzicht op.