Congres 2018

Save the Date - 6 september 2018

Najaarscongres ‘De kracht van samenwerken en vooruitkijken’.

Op 6 september 2018 organiseren het NIBIG en het Platform Integrale Gezondheid (Platform IG) het congres ‘De kracht van samenwerken en vooruitkijken’. Tijdens dit najaarscongres wordt de weg vrijgemaakt voor een open, transparante en eerlijke verkenning van verschillende werkwijzen en samenwerkingen tussen complementair werkende artsen en therapeuten.

Alle disciplines op één congresdag bij elkaar

Met diverse topsprekers ontdekt u dat een andere aanpak, waaronder samenwerken en inspelen op de toekomstige ontwikkelingen, ruimte geeft voor verbinding tussen complementair werkende artsen en therapeuten. Duidelijk wordt welke impact dit heeft op het CAM-veld en dus op uzelf.

Duidelijkheid en transparantie in het CAM-veld, broodnodig!

De afgelopen jaren was het CAM-veld onrustig; er was weinig behoefte om samen te werken of om te onderzoeken of men elkaar kon helpen en ook het doorverwijzen naar elkaar was niet altijd vanzelfsprekend. De urgentie van een andere aanpak was voor menigeen voelbaar. De eerste stappen zijn gezet en tijdens het congres gaan wij met elkaar de kracht van samenwerking tussen de complementair werkende artsen en therapeuten intensiveren. Hierdoor ontstaat de broodnodige transparantie en de onderlinge banden tussen de reguliere gezondheid, integrale gezondheid, CAM en CIM worden versterkt.

Ontdek de vele ontwikkelingen in het vakgebied

Het wordt een dag waarop 500 vakgenoten, bestaande uit complementair werkende artsen en therapeuten, medewerkers van de overheid, consumentenorganisaties, patiëntenorganisaties, koepels beroepsorganisaties, opleiders en zorgverzekeraars met elkaar in gesprek gaan. Om de aanwezigen te motiveren tot actie over te gaan, worden zij op het congres bij de samenwerking en de vernieuwde ontwikkelingen van het zorgveld betrokken. Een actieve bijdrage om kansen te verkennen voor een transparante samenwerking.

Mis deze unieke ervaring niet

De toekomst van het CAM-veld is zó interessant, dat u de mogelijkheden voor uzelf niet wilt missen. Kom vooruitkijken, samenwerken en ervaar uw kracht als complementaire zorgaanbieder op het moment dat vaagheid en onduidelijkheid worden vervangen door helderheid en transparantie.

Locatie: DE MEERPAAL DRONTEN

Pak uw agenda en houd 6 september vrij!

Meer informatie over het programma en de ontwikkelingen van het Congres ‘De kracht van samenwerken en vooruitkijken’ ontvangen? Meld u aan via onderstaande button…