NIBIG-Studieview

NIBIG-Studieview

Als opleidingsorganisatie in het CAM-veld is het Opleidingsportal NIBIG-Studieview een manier om u te profileren. U kunt op dit portal uw bedrijfsinformatie en uw opleidingen zichtbaar maken. Uw bedrijfsinformatie is voortdurend zichtbaar, uw opleidingen worden getoond wanneer u dat wilt. Het gehele jaar door of wellicht alleen enkele maanden voor aanvang van het traject, aan u de keus! U heeft zelf de mogelijkheid om een informatieblok ’aan’ of ‘uit’ te zetten.

Voor therapeuten is het belangrijk om op een zo gemakkelijk mogelijke manier inzicht te krijgen in hun eigen ontwikkeltraject. Door uw geaccrediteerde opleidingen op Studieview te etaleren werkt u daaraan mee! Uw opleiding is vindbaar op basis van opleider, cluster, behandelvorm en soort opleiding (vakopleiding, nascholing of therapeutische vorming), voor de therapeut dus meerdere mogelijkheden om u te vinden.

Studieview is in ontwikkeling, dagelijks worden features toegevoegd. Mede om de wensen en eisen van u als opleidingsorganisatie in kaart te brengen is het van groot belang met elkaar in gesprek te zijn. Het NIBIG-Plateau geeft hier invulling aan. U wordt van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

Proefabonnement Studieview

Als opleidingsorganisatie in het CAM-veld is dit portal een manier om u te profileren. Uw bedrijfsinformatie is voortdurend zichtbaar, uw opleidingen worden getoond wanneer u dat wilt. Het gehele jaar door of wellicht alleen enkele maanden voor aanvang van het opleidingstraject… Mogelijkheden genoeg voor u om eenvoudig aandacht op uw opleiding te vestigen.

Overzichtelijke site met goed zoekfunctie

Therapeuten die zich willen ontwikkelen of die willen voldoen aan de eisen van hun beroepsorganisatie of van de zorgverzekeraars hebben baat bij een overzichtelijke site met een goede zoekfunctie. NIBIG Studieview is met dit doel ontwikkeld. De therapeut kan bijvoorbeeld zoeken op opleider, cluster of door een zoekwoord in te geven. Door uw opleidingen op Studieview te etaleren wordt u ook gevonden. U komt heel eenvoudig en op meerdere manieren naar voren als de therapeut gericht zoekt naar een opleiding in ons Opleidingsportal.

Gratis gebruiken en uitproberen

Studieview is in ontwikkeling, wekelijks worden features toegevoegd. U heeft nu de mogelijkheid om als eerste in het CAM-veld GRATIS Studieview te gebruiken en te ontdekken. U kunt tot 1 oktober 2019 beslissen of u een abonnement neemt op NIBIG-Studieview, zodat u altijd zichtbaar bent voor alle therapeuten in het CAM-veld. Dat kan al vanaf € 12,50 per maand.

Ook uw opleidingen zichtbaar voor alle CAM-therapeuten?

Wilt u uw opleidingen snel en gemakkelijk onder de aandacht brengen in het CAM-veld? Voor slechts € 30,- administratiekosten zetten wij uw opleidingen op het opleidingsportal. Al uw opleidingen zichtbaar voor een groot aantal therapeuten! 

Een beetje feedback in ruil

Om therapeuten zoveel mogelijk keus te bieden en om uw feedback te krijgen, mag u tot 1 juni 2018 NIBIG-Studieview GRATIS UITPROBEREN. In ruil daarvoor stellen wij u soms vragen over de gebruiksvriendelijkheid en over mogelijke verbeterpunten om het systeem verder te verbeteren. Uw opleidingsinstituut en uw opleidingen worden dan nog beter gevonden door uw toekomstige cursist.

Uw opleiding verdient alle aandacht!

Wilt u snel en gemakkelijk uw opleiding onder de aandacht brengen in het CAM-veld? Ontdek de mogelijkheden om rechtstreeks zichtbaar te worden bij uw doelgroep.

 

Download hier het inschrijfformulier: NIBIG-Studieview proefabonnement

 

Aanleveren gegevens opleidingsorganisatie

Wanneer u uw opleidingsorganisatie op Studieview wilt laten zien kunt u hieronder uw gegevens invullen. Het NIBIG zorgt er dan voor dat deze op Studieview komen te staan.

Vul hier uw gegevens in.

Studieview abonnementen

Opleidingsportal

Studieview

Omschrijving
Business – Ruimte op het portal voor bedrijfsinformatie (300 tekens).

– Link naar de startpagina van de eigen website.

– Deelname aan de NIBIG-Plateau.

– Tijdelijk te tonen informatieblokken over opleidingsactiviteiten. Per blok:

  • Maximaal 600 tekens.
  • Link naar specifieke pagina op eigen website.
Enterprise – Ruimte op het portal voor bedrijfsinformatie (500 tekens).

– Link naar de eigen website.

– Deelname aan de NIBIG-Plateau.

– Tijdelijk of permanent te tonen informatieblokken voor opleidingsactiviteiten. Per blok:

  • Maximaal 600 tekens.
  • Link naar specifieke pagina op de eigen website.

– Een gratis eerst gesprek over accreditatie.